Двудневен курс - бюти грим

Здравейте, приятели! След като сте стигнали до тук, то вече сте мои приятели!Бих искала да ви бъда полезна, да ви помогна да бъдете неотразими в ежедневието си. Поради тази причина реших да организирам този курс по грим. Може би се питате "Защо ми е да ходя на курс за грим?".

💋 Защото... всяка една от нас времето никога не стига, винаги закъсняваме, бързаме. Този курс ще ви научи как да се гримирате и да спестите време от това. Как да се преобразите и да се превирнете в принцеса.

💋 Защото... всяка една от нас би желала да прикрие някакви недостатъци, колкото и невидими да са те за останалите и да подчертае части от лицето си, които харесва. Аз ще ви науча как да направите това по-най добрия начин.

💋 Защото... често мислим, че сме добре гримирани, а всъщност се оказва, че правим това тотално грешно, вредим на кожата си, вредим на имиджа си. 

💋 Защото... добре гримираната жена предизвиква възхищение, понякога дори и лека завист! 

💋 И защото... „Ако си тъжна, сложи си още един слой червило и атакувай“, Коко Шанел

Предлагам ви страхтна възможност да се чувствате неповторими и винаги добре граимирани за всеки повод! Разбира се за важните поводи в живота ви би било добре да се доверите на професионален гримьор, но в ежедневието е необходимо съвсем малко помощ за да се справите отлично и сами. Едва ли човек има възможност да ходи на фризьор и гримьор всяка сутрин преди работа. Най-малкото е уморително.

Курсът се води под ръководството на книгата ГРИМ АКАДЕМИЯ. Тя е първото професионално ръководство по грим, написано от български автор за почитателите на гримьорското изкуство. Авторът Диана Стоянова описва подробно гримьорските тайни и дава безценни за всяка дама съвети и познания в сферата на грима. Книгата е цветна и илюстрирана за по-добра визуализация.

На курса ще научите:

1. Как да се гримирате спрямо индивидуланите черти на лицето ви;

2. Как да определите типа кожа, цветовия типаж и одобености и индивидуализирате грима си спрямо тях;

3. Какви продукти да използвате, как и с какво да ги нанасяте;

4. Какви продукти за почистване на лице да изполвате и как да се грижите за кожата на лицето си;

5. Ще научите полезни трикове;

6. Ще получите информацията систематизирана и няма да губите време в четене, ровене из интернет и гледане на безброй клипчета.

Присъединете се към моя онлайн или присъствен курс по грим.* Курсът се провежда в съботно-неделните дни в часови диапазон по предварителна уговорка. Общата продължителност е 6 часа. Прпоръчвам ви индивидуален курс или курс до двама души, тъй като по този начин се обръща специално внимание на детейлите и курса е персонализиран.**

Цена*** за индивидуален курс - 80 лв. за човек

Цена за курс до двама души - 60 лв. за човек

Цена за курс до трима души - 50 лв. за човек

Цена за курс от повече от трима души - 40 лв. на човек

* По индивидуална договорка

** За оптимално провеждане на курса е препоръчително (но не задължително) да си осигурите модел, въърху който да работите.

*** В цената са включени продуктите

*** В цената не е включета цената на учебника - 25 лв.

Пробен грим

За да сте неотразими във Важният ден и за да няма неприятни изненади силно препоръчвам да направите и провен грим преди Голямото събитие. 

Времетраене: 60 - 90 мин.

Цена: 40 лв.

* поставянето на мигли е по желание на клиента и се заплаща допълнително 10 лв.

Дневен грим

Лек ежедневен грим подходящ за офиса, събития провеждани в ранните часове на деня или хора, които обикновено в ежедневието си не носят никакъв грим 

Времетраене: 45 мин. 

Цена: 45

* поставянето на мигли е по желание на клиента и се заплаща допълнително 10 лв.

Официален грим

За прекрасните, незабравими и неповторими дени в живота Ви - подарете си прекрасна визия.

Цена: 65 лв.

* поставянето на мигли е по желание на клиента и се заплаща допълнително 10 лв.